En Ru

Aga

Aga
Regizor: Milko Lazarov
Titlu original: Aga
Scenariu: Milko Lazarov, Simeon Ventsislavov
Statut: Premieră în Moldova
Imagine: Kaloyan Bozhilov
Restricții de vârstă: +16
Muzică: Penka Kouneva
Țara: Bulgaria, Franța, Germania
Scenografie: Agi Ariunsaichan Dawaachu
Anul producerii: 2018
Costume: Vanina Geleva
Gen: Dramă
Sunet: Harry Boyadzhiyski, Johannes Doberenz , Florian Marquardt , Jan Möser , Günther Röhn , Sebastian Schmidt, Christoph Wieczorek
Durată: 96 min.
Montaj: Veselka Kiryakova
Producător: Veselka Kiryakova
Distribuție (actori): Mikhail Aprosimov, Feodosia Ivanova, Sergei Egorov, Galina Tikhonova, Afanasiy Kylaev

Rezumat:

Într-o iurtă pe câmpurile acoperite de zăpadă din Nord, Nanook și Sedna trăiesc urmând tradițiile strămoșilor lor. Singuri în pustie, arată ca ultimii oameni de pe Pământ. Modul tradițional de viață al lui Nanook și Sedna începe să se schimbe - încet, dar inevitabil. Vânătoarea devine din ce în ce mai dificilă, animalele din jurul lor mor din cauza unor morți inexplicabile, iar gheața s-a topit mai devreme în fiecare an. Chena, care îi vizitează în mod regulat, este singura lor legătură cu lumea exterioară - și cu fiica lor Ága, care a părăsit tundra înghețată cu mult timp în urmă din cauza feudei familiei. Când starea de sănătate a Sednei se deteriorează, Nanook decide să-și îndeplinească dorința. El pornește într-o călătorie lungă pentru a găsi Ága.

Premii & Festivaluri:

Screens:

Trailer:

Despre regizor:

director

Milko Lazărov este regizor și scriitor, cunoscut pentru Ága (2018), Otchuzhdenie (2013) și Black & White in Colors (2012).